Om Johannas blommande hundar

Johanna Robertsson


Mitt namn är Johanna Robertsson. Jag har alltid gillat djur. Framförallt hästar och hundar. 2013 började tankarna fastna att jag skulle köpa mig en hund. För mig har boxer alltid legat varmt om hjärtat pga av att jag tidigt träffade en trevlig boxertik. Började kolla runt och hittade en underbar uppfödare Marianne Jessen. 19 Januari 2014 föddes E-kullen som skulle göra att jag fick min första boxer i hemmet.

Min verksamhet är liten. Dom kurser jag håller lägger jag ner mycket energi på. Till vardags som huvudsyssla kör jag lastbil i Stockholm.

Shoestring´s Euphoria

Fia f. 2014-01-19

Det här är Fia. Boxertik. Min allra första egna hund. Min läromästare. Fia har gjort att jag har fått upp ögonen för hundvärlden. Hon är väldigt snäll och bestämd dam. Vet vad hon vill och vad hon inte vill. Älskar att vara aktiv, både på land och i vatten. Men regnar det en dag så tycker hon om att vara inne och ta det lugnt.

Fia är godkänd på doftprovet i klass 1, Eukalyptus. Tävlat en gång i TEM fordon. Klarade 3 av 4 sök. Jag hoppas att jag får vara ett team med Fia och att vi kan göra några tävlingar till. Men hon bestämmer. 


Shoestring´s Good Golly Miss Molly Molly f. 2016-06-04


Det här är Molly. Boxertik. Molly är en matglad typ som tar livet med en klackspark. Hon älskar allt och alla och pussas är det bästa hon vet förutom mat då.

Molly har godkänt doftprov i eukalyptus som gör att vi får tävla i klass 1. 

2018 har jag börjat utbilda Molly till diplomathund. Ett spännande projekt.

Shoestring´s Jo Anna Says

Jojo f. 2018-04-13


Det här är Jojo. Boxertik. Fia är mamma till henne. Hon charmar många med hennes härliga glada kroppsspråk. Och det ska bli väldigt roligt att se vad hon vill bli när hon blir stor.

 Mina utbildningar


2015 Diplomerad nose work instruktör, svenska nose work klubben

2017 Hundsinstruktör via hundens hus

2017 Balansbollsinstruktör via hundens hus

2018 Dogparkour instruktör via hundens hus

2018 Hundbeteendevetare via hundens hus (pågående) 

2019 Vidareutbildning workshop valp- vardagslydnadskurser

2019 Utbildade mig till PT (personlig tränare för människor)hos The Academy.

2019 Utbildade mig till MH figurant

2019 Rallylydnadsutbildning

20-- Aldrig fullärd. Älskar utbildningar