Bokningsvillkor kurser

När du anmäler dig till en kurs

Anmälan till kurs sker via mail till: johannasblommandehundar@gmail.com eller använd fliken boka kurs. När du skickar iväg din kursanmälan skickar jag tillbaka en bekräftelse inom 48 timmar. Har du inte fått något svar inom 48 timmar så skickar du ett nytt mail. Anmälan till kurs eller privatträning är bindande. Du har 14 dagars ångerrätt. 

5 - 14 dagar före kursstart skickas all information och faktura ut till dig via mail. Fakturan ska vara betald innan kursstart.

För att kunna vara med på en kurs behöver din hund kunna uppföra sig i grupp. Är du osäker hör av dig till mig så kan vi diskutera oss fram om kursen är för dig eller om det är bättre att ta in kunskapen med hjälp av privatträning. Detta för att det ska vara schysst för både dig, hunden och dom andra deltagarna.

Hunden ska vara frisk och vara vaccinerad. Annars utsätter du din hund och andra för risker.

Privatträning. När jag skickar dig förslag på datum så håller jag dom tiderna för dig i 48 timmar. Sedan kan tiderna bli upptagna av andra.

På mina kurser är det max 4 - 6 deltagare. På öppen träning kan fler deltagare vara med. 

Om du behöver boka av eller om en tid så är det före 24 timmar innan avtalad tid som gäller. Kortare tid kvar så debiteras hela avgiften. 

Giltighetstid på köpta privatträningstimmar är 6 månader från fakturadatumet. Behöver du längre tid så kontakta mig innan tiden går ut. 

På privatträning kan du dela tiden med en annan om du vill. Ni delar då på kostnaden också. 

Inställd kurs/privatlektion 

Om jag av någon anledning behöver ställa in kurs/privatlektion återbetalas hela avgiften, exempel för få deltagare.